Δελτία Τύπου

Δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ σε άπορες γυναίκες

18-09-2018

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα πλαίσια  προσυμπτωματικού ελέγχου και γνωρίζοντας την σπουδαιότητα τόσο της πρόληψης όσο και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου, σε συνεργασία με το κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου και το κέντρο Υγείας Περιστερίου, με επιστημονική ομάδα που αποτελείται από Μαιευτήρα Γυναικολόγο  και Μαίες, οργάνωσε και πραγματοποίησε ΤΕΣΤ Παπανικολάου την Τρίτη 18/9 και Τετάρτη 19/9 σε άπορες και κοινωνικά αδύναμες γυναίκες της πόλης μας.
Θα προγραμματιστεί επαναληπτική εξέταση καθώς και ολοκληρωμένος  γυναικολογικός έλεγχος σε σύντομο τακτικό χρονικό διάστημα και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού της πόλης μας.

συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου με εκπρόσωπο του Δήμου Αθηναίων με θέμα την επιστροφή των συντριβανιών του περίβολου του πύργου Παλατάκι

14-09-2018

Πραγματοποιήθηκε στις 13/9/2018 συνάντηση ανάμεσα στο Δήμο Χαϊδαρίου και Δήμου Αθηναίων, έπειτα από αίτημα του Δήμου μας με θέμα την ενημέρωση και διερεύνηση της κατάστασης των τεσσάρων συντριβανιών που κοσμούσαν τον περίβολο του Πύργου «Παλατάκι» και το 1963 πουλήθηκαν στο Δήμο Αθηναίων.
Στη συνάντηση, εκπροσώπησαν το Δήμο Χαϊδαρίου, ο Γιώργος Ανθούλης Γ.Γ. του Δήμου, η Μαρία Συλλάκου Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού, συνοδευόμενοι από τον Ιωάννη Ιγγλέση πρ. Αντιδήμαρχο και Ερευνητή- Συλλέκτη. Ο Δήμος Αθηναίων εκπροσωπήθηκε από την κα Ζέττα Αντωνοπούλου Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Δήμου Αθηναίων.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης. Οι πληροφορίες της κας Αντωνοπούλου για την πορεία και κατάληξη των συντριβανιών ήταν πολύτιμες και κατατοπιστικές. 
Όπως προκύπτει, από τη συνάντηση σήμερα σώζονται τρία από τα τέσσερα σιντριβάνια τα οποία βρίσκονται στις πλατείες: Αμερικής, Αργεντινής Δημοκρατίας και Πάρκου Τριών Αστέρων.
Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση σε επίπεδο Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αθηναίων, προκειμένου να συζητηθεί η συνεργασία των δύο Δήμων με στόχο την περαιτέρω ανάδειξή τους και τη δυνατότητα επιστροφής των συντριβανιών στο φυσικό τους χώρο, στο Παλατάκι.

σχετικά με τις εξελίξεις στο αθλητικό σωματείο Αστέρας Χαϊδαρίου

06-09-2018

Τις τελευταίες μέρες, η Δημοτική Αρχή δέχεται μία αήθη επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την απόφαση της να μην παραχωρήσει προπονητικές ώρες για τα τμήματα υποδομών του ποδοσφαιρικού σωματείου «Αστέρας Χαϊδαρίου», μετά από πόρισμα των αρμόδιων τμημάτων της Περιφέρειας Αττικής, που αφορά στον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου σωματείου.

 

συνεχιζόμενοι ψεκασμοί όλο το καλοκαίρι

29-08-2018

Με αφορμή τη συζήτηση και την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τη διενέργεια ψεκασμών για κουνούπια και άλλα έντομα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε του Δημότες ότι:

κανένας πλειστηριασμός στη λαϊκή περιουσία

13-06-2018

 Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή πολλών φορέων η σύσκεψη που κάλεσε η δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου για την οργάνωση της πάλης ενάντια στου Πλειστηριασμούς που προωθεί η Κυβέρνηση για οφειλές του λαού προς τους Δήμους.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν 17 φορείς από το Χαϊδάρι. Ανάμεσά τους ήταν εργατικά σωματεία, Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της πόλης μας και Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι.
 

καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις

07-06-2018


Αγαπητοί μαθητές,
Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου σας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
Έπειτα από μια απαιτητική εκπαιδευτική πορεία μπαίνετε στην τελική ευθεία της μαθητικής σας διαδρομής. Πολλοί θα σας πουν ότι οι Πανελλαδικές είναι μάχη ζωής, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας, τα μεγάλα σταυροδρόμια στη ζωή δεν ξεκίνησαν ακόμα, αλλά όταν τα συναντήσετε πρέπει να είστε έτοιμοι να διαλέξετε το σωστό μονοπάτι.
 

η Παλαιστινιακή Σημαία στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

07-06-2018

 Σήμερα, Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 ο Δήμος Χαϊδαρίου σε μια συμβολική κίνηση ύψωσε στο Δημαρχείο της πόλης την παλαιστινιακή σημαία, δίπλα από την ελληνική.
Με αφορμή την επέτειο της Καταστροφής το 1948, της «Νάκμπα», εκφράζουμε με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό που εδώ και δεκαετίες διεκδικεί το δικό του ελεύθερο κράτος, απαιτώντας τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους.
 

Χορευτική Παράσταση Τμημάτων Χορού

01-06-2018

Άρωμα Μαστίχας Χίου

31-05-2018

25ο Διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2018

31-05-2018

copyrights © 2019 Evolution Projects