Δελτία Τύπου

Δήλωση Δημάρχου για την Κυβερνητική βία και καταστολή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο νεολαίας

17-04-2018

 

Για πολλοστή φορά, η Κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Πλέον, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πίσω από τα στεφάνια και τα λουλούδια που κατά καιρούς καταθέτει στα μνημεία πεσόντων Κομμουνιστών, έχει ως μοναδικό δόγμα την υπεράσπιση των καπιταλιστικών συμφερόντων.
 

Με επιτυχία ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Χαϊδάρι

29-03-2018

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Χαϊδαρίου, με τη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης, των εθνικοτοπικών συλλόγων, της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, των μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και χιλιάδων συμπολιτών μας που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στην πλατεία Ηρώων και την παρέλαση που ακολούθησε.

Ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης επί της οδού Πύλου

27-03-2018

 

 Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης που είχαν ξεκινήσει επί της οδού Πύλου την Δευτέρα 15 Γενάρη στο Δάσος Χαϊδαρίου και που αφορούσαν σε μεγάλη διάβρωση και σοβαρή καθίζηση του οδοστρώματος έπειτα από σπάσιμο και σημαντική αποκόλληση του αγωγού ομβρίων υδάτων που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το οδόστρωμα.
 

αφιέρωμα στον "ποιητή του λαού" Κώστα Βάρναλη

20-03-2018

 

 Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, το αφιέρωμα στον μεγάλο αγωνιστή και ποιητή Κώστα Βάρναλη, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
 

φιλανθρωπικός αγώνας

19-03-2018

 

 Οι παλαίμαχοι Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων τους, αγωνίζονται τη Δευτέρα 19/03/2018 και ώρα 20:00 στο γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης με την ομάδα των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.
 

Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο «Παλατάκι»

15-03-2018

 Ένα αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο «Παλατάκι» την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Νεολαίας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την συγγραφέα Ιωάννα Καρατζαφέρη.

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου και ξενάγηση

15-03-2018

 

Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με την προβολή της ταινίας «Εγώ Είμαι Εύα»

12-03-2018

 

 

αφιέρωμα στον καραγκιοζοπαίχτη Αβραάμ Αντωνάκο

12-03-2018

 Ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο καραγκιοζοπαίχτη Αβραάμ Αντωνάκο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της κόρης του καλλιτέχνη, Δέσποινας, και του εγγονού του γνωστού Ράπερ, Νίκου Βουρλιώτη (Nivo), με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο του καραγκιοζοπαίχτη.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

07-03-2018

 Γίνεται πραγματικότητα το αντιπλημμυρικό έργο της λεωφόρου Αθηνών!
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Αθηνών, έναν αγωγό ομβρίων υδάτων που θα λύσει τα προβλήματα απορροής από το Ποικίλο Όρος και που θα συνδεθεί με το υπόλοιπο δίκτυο της Αττικής. Πρόκειται για ένα έργο που έρχεται να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα που δυστυχώς επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, στα οποία κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ μεγάλες ζημιές υπόκεινται και δομές του Δήμου.

copyrights © 2019 Evolution Projects